Celem kursu jest uzyskanie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych z zakresu surowców gastronomicznych, przygotowania stanowiska pracy, obróbki wstępnej surowców, technik sporządzania zup oraz dań podstawowych, sporządzania przekąsek i deserów, ekspedycji wyrobów kulinarnych oraz minimum sanitarnego.
Po ukończeniu kursu uczestnik otrzyma zaświadczenie o ukończeniu szkolenia (zgodnie z § 22 ust. 3 i 4 Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 19 marca 2019 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. z 2019 r. poz. 652)
Termin rozpoczęcia kursu: 24.05.2021 r., 16.06.2021 r.,19.07.2021 r.,26.08.2021 r.,29.09.2021 r., 27.10.2021 r.,
Kontakt
W przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny:
tel. 52 397 34 16
kom. 882 830 994
kom. 698 931 113
Formularz zgłoszeniowy do pobrania – należy przesłać drogą elektroniczną na adres: szkolenia.chojnice@bzdz.pl, pocztą lub dostarczyć osobiście do Ośrodka Szkoleniowego.
Bydgoski Zakład Doskonalenia Zawodowego Centrum Kształcenia w Chojnicach
Ul. Lichnowska 5, Chojnice