Kurs kelnerski

Kiedy:
21 styczeń 2022 całodniowy
2022-01-21T00:00:00+01:00
2022-01-22T00:00:00+01:00

Cel szkolenia:

  • Rozwijanie umiejętności empatycznej i naturalnej obsługi klienta w serwisie kulinarnym.
  • Wzrost umiejętności komunikacyjnych, obsługowych i sprzedażowych uczestników.
  • Poprawa jakości obsługi klienta i wzrost jego satysfakcji.

Kurs skierowany do osób, które chcą zdobyć wiedzę i umiejętności w zakresie wykonywania czynności, organizacji i techniki obsługi konsumenta; kompleksowej obsługi imprez, przyjęć, bankietów, itp.

Po ukończeniu kursu uczestnik otrzyma zaświadczenie o ukończeniu szkolenia (zgodnie z § 22 ust. 3 i 4 Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej  z dnia 19 marca 2019 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. z 2019 r. poz. 652).

Termin rozpoczęcia kursu:  21.01.2022 r., 24.03.2022 r., 26.05.2022 r.

Kontakt

W przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny:

tel. 52 397 34 16
kom. 882 830 994
kom. 698 931 113

Formularz zgłoszeniowy do pobrania – należy przesłać drogą elektroniczną na adres: szkolenia.chojnice@bzdz.pl, pocztą lub dostarczyć osobiście do Ośrodka Szkoleniowego.

Bydgoski Zakład Doskonalenia Zawodowego Centrum Kształcenia w Chojnicach
Ul. Lichnowska 5, Chojnice

Data publikacji: 29-12-2021