📌 SUPER Cena: 990,00 zł / 1 osoba
START KURSU planowany na: II połowa czerwca 2020 r.
Z nami zdobędziesz wiedzę:
✅ wymogi systemu HACCP w gastronomii,
✅ potrawy z wykorzystaniem warzyw i owoców, wywary, sosy; marynaty,
✅ potrawy mączne, z jaj i przetworów mleczarskich,
✅ zupy,
✅ potrawy jarskie i półmięsne; potrawy mięsne; potrawy rybne,
✅ przekąski zimne i gorące
Formularz zgłoszeniowy do pobrania – należy przesłać drogą elektroniczną na adres: ckk@bzdz.pl, pocztą lub dostarczyć osobiście do Ośrodka Szkoleniowego.
Szczegóły – dzwoń!
Kontakt:
Centrum Kształcenia Kadr Bydgoskiego Zakładu Doskonalenia Zawodowego
ul. Fordońska 120
Bydgoszcz
52 342 04 92
ckk@bzdz.pl