Kurs gastronomiczny – kucharz

Kiedy:
29 czerwiec 2020 całodniowy
2020-06-29T00:00:00+02:00
2020-06-30T00:00:00+02:00

📌 SUPER Cena: 990,00 zł / 1 osoba

START KURSU planowany na: II połowa czerwca 2020 r.

blank

Z nami zdobędziesz wiedzę:

✅ wymogi systemu HACCP w gastronomii,
✅ potrawy z wykorzystaniem warzyw i owoców, wywary, sosy; marynaty,
✅ potrawy mączne, z jaj i przetworów mleczarskich,
✅ zupy,
✅ potrawy jarskie i półmięsne; potrawy mięsne; potrawy rybne,
✅ przekąski zimne i gorące

 

Formularz zgłoszeniowy do pobrania – należy przesłać drogą elektroniczną na adres: ckk@bzdz.pl, pocztą lub dostarczyć osobiście do Ośrodka Szkoleniowego.

Szczegóły – dzwoń!

Kontakt:

Centrum Kształcenia Kadr Bydgoskiego Zakładu Doskonalenia Zawodowego
ul. Fordońska 120
Bydgoszcz

52 342 04 92
ckk@bzdz.pl

Data publikacji: 01-06-2020