Kurs kucharz – 50 godzin

Kiedy:
21 Wrzesień 2019 całodniowy
2019-09-21T00:00:00+02:00
2019-09-22T00:00:00+02:00

Nabór trwa! Ostatnie wolne miejsca!

Planowany termin rozpoczęcia kursu: 21 wrzesień 2019r.

Zajęcia weekendowe – wrzesień/październik – soboty i niedziele od 8.00 do 16.00

Cena regularna: 1890,00 zł / 1 osoba

Cena promocyjna: 1450,00 zł / 1 osoba

RAMOWY PROGRAM:

1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

2. Procesy technologiczne stosowane w produkcji żywności

3. Potrawy z wykorzystaniem warzyw i owoców

4. Wywary, sosy, marynaty

5. Potrawy z jaj i przetworów mleczarskich

6. Zupy

7. Potrawy jarskie i półmięsne

8. Potrawy mięsne

9. Potrawy rybne

10.Przekąski zimne i gorące

Kontakt:

Centrum Kształcenia Kadr Bydgoskiego Zakładu Doskonalenia Zawodowego
ul. Fordońska 120
Bydgoszcz

52 342 04 92
606 644 209
ckk@bzdz.pl

Pobierz formularz zgłoszeniowy (plik PDF)

Data publikacji: 29-08-2019